Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Middlesbrough

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Middlesbrough inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Middlesbrough miniguide

Hyrbil Middlesbrough
Biluthyrning Middlesbrough

Middlesbrough är en stad som tillhör den engelska grevskapet North Yorkshire. Staden ligger nära den engelska östkusten i norr och är belägen på södra stranden av floden Tees. Det är bara 11 km till mynningen i norr och Middlesbrough började växa på 1800-talet på grund av hamnen och industriell verksamhet. Innan uppnådde Middlesbrough i mitten av-19 talet fanns det endast ett fåtal gårdar i området. Idag befolkning på över 140.000 (2008).

När Middlesbrough grundades 1830, få gamla byggnader i staden. En av byggnaderna från 1800-talet är den gamla rådhuset och Ormesby Hall. Utforskaren James Cook var från Middlesbrough och därför finns det flera punkter av intresse om denne man, bland annat Captain Cook Birthplace Museum. Staden erbjuder också vackra parker med olika faciliteter som Stewart Park, Pallister Park, den närbelägna nationalparken North York Moors.

Stadens närmaste flygplatsen är Durham Tees Valley Airport som ligger cirka 16 km utanför centrum.