Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Luton

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Luton inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Luton miniguide

Hyrbil Luton
Biluthyrning Luton

Luton är en stad i grevskapet Bedfordshire ca. 50 km norr om huvudstaden London. Staden ligger i södra delen av landet, och det är ungefär så långt från Luton till både Cambridge och Oxford i nordöst till sydväst. Under 2008 folkbokföringsregistret till nästan 194 000 Luton är en gammal stad förmodligen grundades redan på 500-talet.

Handeln har varit viktigt för staden och det var en tidig marknad. På 1500-talet började tillverkningen av tegel, samtidigt som produktionen började på 1600-talet. Idag finns det flera museer och gamla byggnader som bidrar till att visa stadens långa historia. Luton Museum tar även de gamla hatt produktionen. Nära Luton är Woburn Safari Park och Whipsnade Zoo.

London Luton Airport ligger 3 km utanför centrum och erbjuder både nationella och internationella flygningar. Flygplatsen tillhör både London och Luton och är den fjärde största inom detta område efter HeathrowStansted och Gatwick.