Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Swindon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Swindon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Swindon miniguide

Hyrbil Swindon
Biluthyrning Swindon

Swindon egendom grevskapet Wiltshire i södra England. Det är ca. 110 km till huvudstaden London, som ligger öster om staden.Bristol ligger ca 60 km väster om Swindon, medan universitetsstaden Oxford är att hitta nästan 50 miles i en nordvästlig riktning.Fram till mitten av 1800-talet, den Swindon lilla köpingen, men började en att växa som en följd av järnvägen workshops byggdes här.Under 2009 har antalet invånare i termer av över 155 000

Den gamla marknaden nu är den gamla staden, och här ligger den pittoreska trädgårdar och smala gator och kaféer trottoaren, restauranger och barer. Den nyare delen av staden är en fotgängare stad och ett populärt shoppingområde. Flera museer med inriktning på järnväg och tåg, inklusive Steam Museum, Swindon & Cricklade Railway som erbjuder resor med ånglok. Rovers Farm är en djurpark och Coat Water Country Park är ett vackert område med aktiviteter och en sjö.

Southampton flygplats är närmaste större flygplats är belägen ca. 70 km från Swindon.