Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bristol

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bristol inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bristol miniguide

Hyrbil Bristol
Biluthyrning Bristol

Bristol är en stad och ett län som ligger i sydvästra England. Det är 15 km till mynningen av floden Avon och hamnen här är en av de viktigaste i landet. Det är inte bara den port som är viktigt för Bristol, men det är också ett kulturellt centrum. Bristol befolkning Antalet beräknades till drygt 430.000 under 2008, vilket gör staden till Englands sjätte största.

Redan på 1000-talet, till hamnen i Bristol växa och 1300-talet, detta var en av landets tre största medeltida städer. Många ställen i Bristol har en lång historia, bland annat slottet Berkeley Castle är över 900 år gammal. Gamla stan är värd ett besök för sina trånga gator, och Bristol Cathedral är en av de vackraste. Dessutom tidsfrister med Bristol Zoo Bristol Zoo, Blue Reef Aquarium och Horse Country.

Den närmaste flygplatsen är Bristol International Airport som erbjuder flyg till flera kontinenter. Det tar ca 20 minuter med bil från centrum till flygplatsen.