Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jersey

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jersey inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jersey miniguide

Hyrbil Jersey
Biluthyrning Jersey

Jersey är en ö i Engelska kanalen som ligger strax utanför kusten i Normandie i norra Frankrike. Detta är den största och sydligaste av de Kanalöarna och omfattas av Storbritannien. Den största staden i Jersey heter St Helier och hela ön har en befolkning på över 91, 000 (2009). Franska är det offentliga språket, men nästan hela befolkningen också talar engelska.

Ön har haft ett samhälle för över 1000 år och drar turister på grund av det varma klimatet. Jersey erbjuder en grönskande landskap med många blommor och vackra stränder. Här finns något för alla, både historiska slott och olika museer, bland annat en Sjöhistoriska museet och Historiska museet Jersey Museum. Aktiviteter för hela familjen kan vara ett zoo, Durrell Wildlife Conservation Trust och nöjesparken aMaizin! Maze och Adventure Park. Creepy Valley Activity Centre erbjuder med laser bekämpa och klättring.

Jersey Airport är beläget i St Peter, som ligger ca. 7 km nordväst om St Helier.