Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Portsmouth

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Portsmouth inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Portsmouth miniguide

Hyrbil Portsmouth
Biluthyrning Portsmouth

Portsmouth ligger på Portsea Island mycket södra England. Staden tillhör grevskapet Hampshire, ligger väster om landet och är den näst största staden i Hampshire.Portsmouth grundades på 1100-talet, och i dagsläget finns cirka 200 000 invånare i staden (2008). Hamnen i Portsmouth var en av landets viktigaste för flera hundra år, både för att det är basen för den brittiska flottan, eftersom världens äldsta torrdockan är här.

Portsmouth är en blandning av gammalt och modernt, med den historiska och anrika hamn till stora köpcentrum och livligt nattliv. Hamnområdet är det gamla skeppet, där du kan gå ombord och många museer. D-Day Museum handlar om den dag 1944 då de allierade tog över kanalen från Portsmouth till Normandie. Pyramiderna är en inomhus paradis för hela familjen, medan Clarence Pier är en stor nöjespark med allt från rider till restauranger.

Southampton flygplats är närmaste flygplatsen och är ca. 30 km från staden.