Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oxford

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oxford inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oxford miniguide

Hyrbil Oxford
Biluthyrning Oxford

Oxford är ett ryktbart universitet som tillhör grevskapet Oxfordshire. Staden ligger centralt i södra delen av landet. Det är nästan 100 km till huvudstaden London i sydost, och floderna Themsen och Cherwell löper genom staden.Förutom att vara en universitetsstad, är detta också en turist-och industristad. Oxford växte upp kring ett kloster från 700-talet och i dag är befolkningen i nästan 155.000 (2008).

Oxford är en vacker stad, präglad av gamla byggnader, kyrkor och gotiska universitetsbyggnad. Oxfords universitet är det äldsta universitetet i den engelsktalande världen och grundades i 1200-talet. Oxford erbjuder många intressanta museer och arrangeras olika turer i staden, inklusive spöke ritt Bill Spectres Oxford Ghost Trail i gamla stan. Författarna JRR Tolkien och CS Lewis var båda från Oxford.

Den närmaste flygplatsen som ger rutten flyg London Heathrow, som ligger ca. 70 km från Oxford.Detta är den största flygplatsen i Storbritannien.