Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Wolverhampton

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wolwerhampton inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wolwerhampton miniguide

Hyrbil Wolwerhampton
Biluthyrning Wolwerhampton

Wolverhampton är en stad som tillhör den engelska grevskapet West Midlands. Staden är belägen i väster i den centrala delen av England och landets näst största stad, Birmingham ligger 20 km sydost om staden.Wolverhampton grundades av Lady Wulfruna i 985 och nu bor över 250 000 i staden.Wolverhampton är en av de städer som utgör Black Country, som är en term för ett tungt industrialiserade regionen i England.

Före den industriella revolutionen, Wolverhampton en marknad som specialiserat sig på ull, och senare med kolindustrin. Flera av stadens museer erbjuder en introduktion till Wolverhampton industrin och historia. Många gamla byggnader finns även här, inklusive Peterskyrkan från 1400-talet. Wickid Animal Adventure är en liten djurpark som är öppen nästan varje dag, och Northycote Farm Country Park är en 400 år gammal gård.

Den närmaste flygplatsen för reguljärflyg är Birmingham International Airport. Flygplatsen ligger ca. 30 km sydväst om Wolverhampton.