Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Burnley

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Burnley inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Burnley miniguide

Hyrbil Burnley
Biluthyrning Burnley

Burnley är en stad i grevskapet Lancashire i England. Länet ligger på västkusten i norra England, medan Burnley ligger öster om Lancashire. Floder River Calder och River Brun springa tillsammans här, och det är ca 18 km till staden Blackburn i väster. Det är ca. 35 km av Manchester ligger söder om Burnley.Befolkningen uppskattas till över 70, 000 (2007).

I 1200-talet Burnley fick tillåtelse att hålla marknaden, och i slutet av 1700-talet hade staden expanderat kraftigt på grund av sin viktiga roll i bomullsindustrin. Idag finns flera historiska byggnader i staden, inklusive den medeltida Towneley Hall, som rymmer ett museum och galleri. Förutom de lokala bryggeriet Moorhouse från 1865, begränsar staden med fler festivaler Burnley National Blues Festival, som är ett av landets största.

Den närmaste större flygplats är Leeds Bradford International Airport, ligger ca 40 km utanför Burnley. Flygplatsen erbjuder flyg till många olika länder.