Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Badalona

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Badalona inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Badalona miniguide

Hyrbil Badalona
Biluthyrning Badalona

Badalona tillhör provinsen Barcelona i nordöstra delen av Spanien och är en hamnstad som gränsar till Medelhavet.Den ligger på stranden av floden Besòs och det är endast 10 kilometer till provinshuvudstaden Barcelona i söder. Med en befolkning på över 220, 000 (2009) är Badalona den tredje största staden i provinsen. Badalona byggdes på romerska ruiner i 10. talet och är en av de äldsta städerna i regionen Katalonien.

Liksom andra städer längs den spanska Medelhavskusten, är Badalona en vacker resort med palmer och stränder på 6 km. I centrum finns många butiker, kaféer och restauranger, förutom attraktioner och sevärdheter. På grund av sin ålder, är det möjligt att besöka flera historiska platser, bland annat klostret Sant Jeroni de la Murtra från 1300-talet. Den romerska museet ägnas åt resterna av romerska bad och en stadsmur och konstföremål.

Barcelona flygplats ligger ca. 25 km söder om Badalona och är den näst största flygplatsen i Spanien.