Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pamplona

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pamplona inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pamplona miniguide

Hyrbil Pamplona
Biluthyrning Pamplona

Pamplona är huvudstad i Navarra region ligger i norra Spanien .Det är ca 50 km till gränsen mot Frankrike i norr och ca. 400 km till landets huvudstad Madrid i söder.Den ligger vid floden Arga vid foten av Pyrenéerna bergskedjan. Pamplona blev sägs ha grundats av Pompejus av namnet Pompaelo omkring år 75 f.Kr. Kr. Idag befolkning på nästan 200 000 (2008).

Pamplona är mest känd för att hysa festivalen Fiesta de San Fermín på sommaren. Här är den berömda tjuren ras genom gatorna och tjurfäktning. I detta sammanhang är torget Plaza de Toros, där tjurfäktning sker, populär. Plaza de Castillo är mycket besökt sedan tjurfäktning hölls där till 1893. Andra festligheter som hölls religiösa högtider såsom påsk och jul. Den gotiska katedralen byggdes mellan 1397 och 1530 och betraktas som en av de viktigaste religiösa byggnader.

Pamplona flygplats ligger ca 5 km utanför centrum, som erbjuder inrikesflyg.