Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sabadell

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sabadell inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sabadell miniguide

Hyrbil Sabadell
Biluthyrning Sabadell

Sabadell är den näst största staden i provinsen Barcelona med en befolkning på drygt 200, 000 (2009). Provinsen tillhör regionen Katalonien, som ligger i nordöstra hörnet av Spanien, och det är ca 20 km från staden vid Medelhavskusten.Provinshuvudstaden Barcelona handlar om. 25 km sydost om Sabadell, medan det finns cirka 140 km till den franska gränsen i norr.

På 1800-talet Sabadell var en av de ledande städerna i Spanien i ull, och man kan fortfarande se några av de gamla textilfabrikerna. Andra historiska byggnader kan du besöka kyrkan Sant Nicolau från 1000-talet och Duran hus som byggdes på 1500-talet. Om du vill veta mer om områdets historia kan besöka Museo de Historia Sabadell, medan Museo de Arte de Sabadell ägnas åt konst. Fester är organiserade och karneval varje år.

Det officiella namnet på Barcelonas El Prat flygplats .Detta är den näst största flygplatsen i Spanien och är belägen ca. 40 km sydost om Sabadell.