Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Albacete

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Albacete inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Albacete miniguide

Albacete
Biluthyrning Albacete

Albacete är en spansk stad som är huvudstad i provinsen med samma namn. Det är beläget i södra Spanien och det är ungefär 190 km till kusten och Medelhavet i öster.Valencia ligger ca. 135 km nordost om Albacete, medan landets huvudstad Madrid är lite över 250 km i en nordvästlig riktning.År 2007 bodde omkring 160 000 invånare i Albacete.

Första gången staden dök upp i de källor, var i 1269 när Albacete var en liten by. Idag kan du vandra genom en medeltida gamla stan och se historiska byggnader som den gotiska San Juan Bautista Cathedral. Monastery La Encarnatión sträcker sig tillbaka till 1500-talet och i dag ett kulturcentrum. Förr i tiden var det känt för att producera smed varor kan köpas i souvenirbutiker och kommunala knivtillverkning Museum ägnas åt historien om Albacete kniv produktionen.

Albacete flygplats ligger ca 8 km utanför staden. Flygplatsen började flyga linjen under 2003 och erbjuder resor till Barcelona .