Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Badajoz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Badajoz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Badajoz miniguide

Hyrbil Badajoz
Biluthyrning Badajoz

Badajoz är huvudstad i provinsen Badajoz, beläget i sydvästra delen av Spanien .Staden ligger vid floden Guadiana och endast ca. 7 km från gränsen mot Portugal .På grund av den närhet gjort en hel del av handeln mellan Spanien och Portugal på detta område. Staden nämndes i källor från romersk tid, men som vi vet Badajoz idag, grundades omkring år 875 Idag är stadens befolkning på cirka 140.000 (2007).

Fler och fler turister besöker området runt Badajoz och här kan man uppleva natur, kultur och historia. Alcazaba är en arabisk fästning är en av de bäst bevarade med flera torn och en mur som omger den gamla borgen. I den gamla staden kan man också se historiska sevärdheter, inklusive Puerta de Palmas är två torn från 1500-talet som reser sig över den gamla staden förbi gateway. Dessutom är det möjligt att besöka kyrkor, katedraler och museer.

Badajoz flygplats är nästan 15 km från staden.