Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning El Ferrol

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i El Ferrol inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

El Ferrol miniguide

Hyrbil El Ferrol
Biluthyrning El Ferrol

Ferrol är en spansk stad i provinsen La Coruna i nordvästra hörnet av Spanien .Staden och provinsen Galicien tillhör den region som gränsar till Atlanten. Hamnen är en av de viktigaste flottbaser i landet och industrin i huvudsak baseras på varven. Ferrol är födelseplatsen för den tidigare General Francisco Franco, som kallades ”El Caudillo” och kallade Ferrol El Ferrol del Caudillo 1939 till 1982. Befolkning i stan mäts ca 80 000 (2007).

När du besöker Ferrol först och främst bör se den hamn där det kan ibland vara örlogsfartyg, eftersom det är den port som staden är mest känd för. Dessutom bör ett betala ett besök på Marinmuseum inrymt i klubben Naval de Ferrol, där det också finns tennisbanor, golf, restauranger, dansställen, simbassänger och mycket mer. Varje år hålls Festligheter som Påskfirande och Summer Festival.

Den närmaste flygplatsen är A Coruña Airport, ligger ca 45 km söder om Ferrol.