Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Isla Canela

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Isla Canela inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Isla Canela miniguide

Isla Canela
Biluthyrning Isla Canela

Isla Canela är en halvö som tillhör provinsen Huelva och som begränsas av Atlanten. Halvön ligger i landets sydvästra hörn och är på den östra stranden av floden Guadiana som är gränsen mellan Spanien och Portugal .Guadiana rinner ut i Atlanten precis utanför Isla Canela. Närmaste stad ligger ca Ayamonte. 6 km norrut och har en befolkning på cirka 18 000 (2005).

Isla Canela är en resort med totalt 7 km lång strand och hotell. Platsen blir mer och mer populärt för soltørste turister, och här är risken för strand-och vattenaktiviteter såsom volleyboll och vindsurfing. Isla Canela är utmärkt för både familjer och andra, och mellan Ayamonte och halvön är en 18-håls golfbana med golfbanor.

För att komma till Isla Canela du kan flyga till antingen Sevilla flygplats, som ligger ca. 160 km nordöst om halvön, eller är gränsöverskridande och flyga till Faro flygplats i Portugal, ca 50 km.