Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Leon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Leon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Leon miniguide

Hyrbil Leon
Biluthyrning Leon

León är huvudstad i provinsen León är beläget i den nordvästra delen av Spanien .Kapitalet i Madrid är beläget ca. 335 km sydost om Leon, medan Portugal norra gräns är cirka 150 km sydväst om staden.Under 2007 låg befolkningen i León i drygt 135 000 Grundades av romarna, och i 1. talet f.Kr. Kr. hade en romersk legion läger här, som gav upphov till namnet.

Idag är det fortfarande möjligt att se resterna av stadsmuren som byggdes omkring 200 e.Kr. Kr. Andra historiska sevärdheter kan du se de gotiska kyrkorna León katedralen med två vackra utsmyckade torn från 1100-talet. Den romanska basilikan San Isidoro har en dopfunt från 1000-talet och i dag ett museum där det visas även textilier från medeltiden. Av Fester firade påsk och långfredag i synnerhet, och på sommaren hålls festivalen i San Juan med tjurfäktning och fyrverkerier.

Leon flygplats ligger ca 6 km utanför centrum.