Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Huelva

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Huelva inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Huelva miniguide

Hyrbil Huelva
Biluthyrning Huelva

Huelva är huvudstad i provinsen Huelva, som tillhör regionen Andalusien. Staden ligger i sydvästra hörnet av Spanien och ligger på den östra stranden av floden Odiel, strax ovanför där den ansluter till floden Tinto.Det handlar om 55 km till den portugisiska gränsen i väster och ca. 20 km till Atlantkusten i söder. Staden har en viktig hamn från vilken de exporterade varorna malm och fisk. Befolkningen var nästan 150.000 under 2008.

Huelva var bebodd av både fenicier och romare, och en av de återstående ruinerna är en romersk akvedukt fortfarande ger vatten. Historiska byggnader omfattar kyrkorna i Nuestra Señora de Sanctuario de la Cinta från 1400-talet och Iglesia de la Concepción från 1500-talet. Christopher Columbus reste från detta område under 1492 och ett monument och andra webbplatser för den berömda upptäcktsresanden. Museo de Huelva är ett historiskt museum inrymt i en modern byggnad.

San Pablo Airport som ligger cirka 100 km nordost om Huelva.