Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Valencia Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Valencia Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Valencia Flygplats miniguide

Hyrbil Valencia Flygplats
Biluthyrning Valencia Flygplats

Flygplats Valencia (VLC), även känd som Manises Airport, ligger ca 8 km väster om Valencia .Det finns ingen skytteltrafik mellan centrala Valencia och flygplatsen var 20 minuter. Biluthyrning företag som ligger på flygplatsen är Auriga Crown, Hertz, Europcar, National rar, Sol-Mar, Sixt och Avis.

5.779.336 passagerare besökt Valencia Flygplats under 2008, vilket gör den till 8 största flygplatsen i Spanien efter antalet passagerare. Air Nostrum och Vueling är de flygbolag som har sin huvudbas på flygplatsen. Flygplatsen har direktflyg till cirka 15 olika europeiska länder.

Det är ett bra val av mat och dryck platser på Valenzia Flygplats inklusive en restaurang som specialiserat sig på grillat kött och en annan på det lokala köket. Utbudet av butiker och bra, här får du en köpa allt från leksaker till delikatesser. Andra faciliteter på flygplatsen kapell, första hjälpen, ATM, VIP-lounge och mötes-och konferensrum. Hotellen Ibis Valencia Aeropuerto Hotel Tryp Azafata och ligger 5 minuter från flygplatsen i Manises.