Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Girona Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Girona Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Girona Flygplats miniguide

Hyrbil Girona Flygplats
Biluthyrning Girona Flygplats

Girona-Costa Brava Airport (GRO) ligger ca 12,5 km sydväst om Girona .Det går bussar till och från flygplatsen och Girona och även till Barcelona som tar ca 1 timme och 10 minuter. Tågstationen i Girona är väl ansluten till exempel till Barcelona och norrut mot Frankrike.De biluthyrningsfirmor finns representerade i Girona Flygplats är AurigaCrown Biluthyrning, Goldcar Uthyrning, Avis, Europcar, Hertz och rar.

5.507.000 passagerare besökt Girona Flygplats under 2008 har det haft en stor tillväxt i antalet passagerare de senaste åren. Det är 3. största bas för Ryanair som planerar att ha 62 olika rutter från Girona i maj 2010.

Girona Flygplats har fem olika restauranger och barer och ett litet urval av butiker, inklusive en skattefri affär. Andra faciliteter inkluderar ATM, VIP-lounge, konferens-och mötesrum och första hjälpen. Det finns ett hotell på flygplatsen kallas Vilobi Park.