Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Almeria

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Almeria inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Almeria miniguide

Almeria
Biluthyrning Almeria

Almería är huvudstad i provinsen med samma namn och tillhör regionen Andalusien. Staden ligger i Spaniens sydöstra hörn och är en stor hamn i Medelhavet där det exporterade varor av vindruvor och andra frukter.Det handlar om 200 km till Malaga i väster och ca. 550 km till landets huvudstad Madrid i norr.Befolkningen i Almería uppmättes till cirka 180 000 under 2008.

Almería är en populär semesterort och erbjuder ett bra klimat och gröna havet. Ruinerna av fästningen Alcazaba byggdes på 1200-talet och den historiska museum Almería Museum, några av de attraktioner som representerar områdets historia. Tidigare invånare bodde i grottor som du kan besöka, av vilka några har varit bebodd i ca. 3000 år. Genom att köra ca 20 km väster, kommer du att Roquetas de Mar och ett akvarium där man kan både se och känna livet under havet.

Almeria Airport är en internationell flygplats belägen cirka 10 km utanför centrum.