Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tarragona

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tarragona inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tarragona miniguide

Hyrbil Tarragona
Biluthyrning Tarragona

Tarragona är huvudstad i provinsen med samma namn som ligger i nordöstra Spanien och tillhör regionen Katalonien.Staden är en hamnstad vid Medelhavet som exporterade jordbruksprodukter. Den populära storstaden Barcelona ligger bara 100 km norr om Tarragona, samtidigt som landets huvudstad Madrid är hela 550 km väster om Medelhavskusten.Tarragona ligger på stranden av floden Francolí och har en befolkning på ca. 155.000 (2009).

Som de flesta andra ställen längs Costa Dorada är också Terragona en utmärkt semesteranläggning med ett varmt klimat och långa stränder. Dessutom finns det mycket historia och kultur i området, och man kan fortfarande se en 35 km lång akvedukt och romerska ruiner som är noterade på Unescos lista över världsarv. Port Aventura är en av Europas största nöjesparker och är belägen ca. 12 km söder om staden. Varje år kommer det att finnas festivaler som den berömda Tarragona International Dixieland Festival.

Reus Airport är en internationell flygplats är belägen ca. 10 km utanför centrum.