Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Zaragoza

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Zaragoza inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Zaragoza miniguide

Hyrbil Zaragoza
Biluthyrning Zaragoza

Zaragoza är huvudstad i provinsen Zaragoza som hör till regionen Aragonien i nordöstra Spanien. Staden ligger vid floden Ebro är Spaniens längsta flod med hela sin längd inom landets gränser, liksom tributaries Huerva och Gallego. Det är drygt 300 km till huvudstaden Madrid i sydväst.Kelterna grundade staden innan den föll i händerna på det romerska imperiet, och 2010 var befolkningen i ca. 700 000 euro.

Det finns många forntida platser att se i Zaragoza, inklusive en del av den moriska stadsmuren från tiden före 1000-talet och den vackra Catedral de San Salvador, som består av delar från 1100-talet. Staden erbjuder museer som Historiska museet Museo de Zaragoza, Museo Pila Rista hantera religiös konst och museum ägnat konstnären Pablo Serrano. Den är värd flera festivaler under året och den största är den traditionella festivalen Fiestas del Pilar som hålls i oktober.

Zaragoza Airport ligger ca 15 km utanför staden.