Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Granada

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Granada inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Granada miniguide

Granada
Biluthyrning Granada

Granada är huvudstad i provinsen med samma namn och är centralt beläget i södra delen av Spanien .Staden och provinsen i regionen Andalusien och totalt över de två floderna Darro och Genil. Granada ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada och tillverkade varor som tvål, sprit och textilier. Det tar ungefär en timme att köra till kusten i söder, och i 2007 befolkningen uppskattas till ca. 240 000 euro.

Förmodligen den mest kända punkt av intresse, och ett landmärke Granadas Alhambra, som är en stor och vacker, morisk fästning och ett kungligt residens, som reser sig över staden. Strukturen byggdes 1200 – och 1300-talet och är noterat på Unescos lista över världsarv. Innanför murarna finns sevärdheter som ett historiskt museum och vackra trädgårdar. Annars bör du besöka katedralen som byggdes mellan 1523 och 1703 och den gamla staden med dess arabiska karaktär.

Federico García Lorca Airport ligger ca. 15 km väster om Granada.