Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Salamanca

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Salamanca inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Salamanca miniguide

Hyrbil Salamanca
Biluthyrning Salamanca

Salamanca är huvudstad i provinsen med samma namn och hör till regionen Castilla y León i nordvästra Spanien .Populationen uppskattades till ca. 155 000 under 2008, och det är lite över 200 km till huvudstaden Madrid i sydost.Salamanca ligger ca 100 km öster om gränsen till Portugal och ligger vid floden Tormes.Stadens historia sträcker sig tillbaka till tiden före Kristi födelse, då staden intogs av Hannibal i 220 f.Kr. Kr.

Salamanca är mest känd för att ha det äldsta universitetet i Spanien, som grundades 1220 På grund av sin långa historia, att många gamla byggnader finns i staden, däribland flera kyrkor som de två katedraler från 1100-talet och 1500-talet. Stor marknad Plaza Mayor är från 1200-talet och den historiska stadsdelen är noterat på Unescos lista över världsarv. Salamanca erbjuder flera konstmuseer i tillägg till ett museum om tjurfäktning och andra historiska museer.

Salamanca flygplats ligger ca. 15 km utanför staden.