Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning La Gomera

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i La Gomera inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

La Gomera miniguide

Hyrbil La Gomera
Biluthyrning La Gomera

La Gomera är beläget väster om Teneriffa och är en av de minst befolkade av Kanarieöarna med endast 23.000 invånare (2008).Det är inte utan anledning som denna ö har nicknamed”Tranquility Island.” La Gomera är ett bra alternativ för dem som har sett sig mätt på motparten och massturism som plågar grannöarna. Här kan vi se orörd natur till fritid. I synnerhet varierande terräng från djupa dalar till de branta klipporna lockar vandrare från hela världen.

En av höjdpunkterna av ön är nationalpark Grajonay, ett tätt bevuxen skog presenteras i troskle miljö. La Laguna Grande är en populär rastplats i botten av en vulkankrater.

Det finns en lokal flygplats på La Gomera, La Gomera flygplats, nära en liten by som heter Alejero som har inrikesflyg till Gran Ganaria och Teneriffa.De flesta anländer med båt till ön huvudstad San Sebastian från Teneriffa.