Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Marbella

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Marbella inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Marbella miniguide

Hyrbil Marbella
Biluthyrning Marbella

Marbella är en spansk stad på Costa del Sol i Malaga provinsen. 135 000 människor bor i Marbella och har alla ingredienser som definierar en stad, men detta är en stad som är mer känd för kändisar och rika människors utväg.Det andas det glitter och glamour alla pengar och är kanske den Solkustens mest luksusiøse destination.

Golden Mile är en sträcka på lyxbåtar och exklusiva restauranger och hotell, men Marbella är mer än bara diamanter som lyser från kändis garvade handleder. Stadens behandla är den välbevarade gamla stadsdelen som bär lilla tecken på turism. Orange Square (Plaza de los Naranjos) är ett mysigt område med torg och kaféer. I närheten ligger kyrkan Iglesia de Nostra Señora de la Encarnacion från 1500-talet med Grabado museum granne.  För företag ivriga människor kan Marbella erbjuder ett pulserande nattliv med barer öppna tills solen går upp.

Närmaste flygplats ligger i Malafa bussförbindelse till Marbella.