Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Torremolinos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Torremolinos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Torremolinos miniguide

Hyrbil Torremolinos
Biluthyrning Torremolinos

Torremolinos är beläget på den populära Costa del Sol i södra Spanien, som gränsar till Medelhavet.Staden tillhör provinsen Málaga, och det handlar om. 15 km till provinsens huvudstad, Málaga.Gränsen till Portugal ligger cirka 350 km väster om kuststaden, medan landets huvudstad Madrid ligger ca. 550 km norr.Befolkning i Torremolinos var under 2006 drygt 50 000

Torremolinos är främst en semesterort och var en av de första platser i sitt slag på Costa del Sol. Väldigt många turister föredrar här eftersom det finns långa stränder, palmer och grönt hav av möjligheter till vattensporter i Torremolinos och Malaga är en stad med bra shopping möjligheter. Den största attraktionen i Torremolinos Aqualand är när det finns 100 meter höga klippor man kan hoppa från, rafting i poolen, vattenpark för barn och många olika och ibland skrämmande bilder.

Det officiella namnet på flygplatsen i Malaga Pablo Ruiz Picasso flygplats och flygplatsen är ca 7 miles norr om Torremolinos.