Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Burgos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Burgos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Burgos miniguide

Hyrbil Burgos
Biluthyrning Burgos

Burgos är beläget i norra Spanien och är huvudstad i provinsen med samma namn.Det ligger på en bredd av ca. 850 meter över havet nära floden Arlanzón. Det finns ungefär 250 km till huvudstaden Madrid, som ligger söder om Burgos, en drygt 150 km norr kusten och ca. 260 km till den franska gränsen i öster.Under 2008 låg befolkning på nästan 180 000

Burgos grundades redan 884, och staden är känd för sina kyrkor och kloster. En av de mest kända är den gotiska katedralen från 1200-talet som är noterade på Unescos lista över världsarv och klostret Monasterio de las Huelgas från 1100-talet. Den vackra porten Arco de Santa María byggdes på 1300-talet. Den är värd flera festivaler i Burgos under året. På sommaren är det en traditionell festival featuring historiska dräkter samt flera partier med dans, tjurfäktning och utställningar.

Burgos flygplats är ca. 4 km utanför staden och kallas också Villafría.