Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Soria

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Soria inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Soria miniguide

Hyrbil Soria
Biluthyrning Soria

Soria är centralt beläget i norra delen av Spanien och är huvudstad i provinsen med samma namn.Staden och provinsen tillhör regionen Castilla y León, Soria, och är belägen öster om området, på stranden av floden Duero. Det handlar om 450 km till staden Barcelona och Medelhavet i öster och ca. 360 km till den portugisiska gränsen i väster.Befolkningen i Soria var cirka 40 000 under 2008.

Soria är en vacker stad med många historiska byggnader, bland annat stadshuset från 1500-talet som står på stadens största torg. Många av de gamla byggnader är kyrkor och kloster, som klostret Santa Clara från 1200-talet och kyrkan Santo Domingo från 1100-talet. Gamla Stan är ett charmigt område med ett fantastiskt läge vid floden Duero. Strax utanför staden ligger resterna av den antika Numantia och Museo Numantino är ett arkeologiskt museum, där de resultaten från denna stad.

Den närmaste flygplatsen Logroño-Agoncillo Airport som ligger ca. 120 km norr om Soria.