Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lugo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lugo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lugo miniguide

Hyrbil Lugo
Biluthyrning Lugo

Lugo är huvudstad i provinsen Lugo och ligger i regionen Galicien i nordvästra Spanien .Den ligger på stranden av floden Miño och det handlar om. 160 km till Portugals norra gräns. Det handlar om 100 km till Atlantkusten i nordväst och cirka 500 km till huvudstaden Madrid i sydost.Befolkningen var mätt på nästan 100 000 under 2009.

Runt den gamla staden Lugo, finns en romersk stadsmur byggdes omkring år 300 e.Kr. Kr och noterades på Unescos lista över världsarv. I gamla stan finns flera torg och platser såsom Plaza de Santo Domingo, och den vackra katedralen som ligger strax innanför den gamla stadsmuren, byggdes på 1100-talet. I Lugo arrangerade påsk festivaler och jul förutom festivaler som Fiesta de San Froilán med stånd och traditionella varor.

Besökare kan antingen landa i Santiago de Compostela flygplats som är belägen ca. 90 km från Lugo, eller A Coruña Airport som ligger 95 km från staden.