Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Toledo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Toledo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Toledo miniguide

Hyrbil Toledo
Biluthyrning Toledo

Toledo är huvudstad i provinsen Toledo och regionen Castilla-La Mancha. Det ligger på en klippa och är omgiven på tre sidor om floden Tajo. Det är ca. 90 km till huvudstaden Madrid, medan gränsen mot Portugal ligger nästan 300 km bort.Toledo var ett viktigt administrativt centrum under romartiden, och år 2008 var befolkningen på omkring 80 000

Toledo var Spaniens huvudstad från 1085 till 1562 och den historiska stadsdelen är noterat på Unescos lista över världsarv.Den charmiga gamla stan med sina slingrande, är smala gator kanten av klippan, och här kan man se många fornlämningar. Alcázar slott är en fästning som är byggd på en kulle ovanför staden för ca 1000 år sedan, och den gotiska katedralen byggdes mellan 1200 – och 1400-talet. Det finns många museer i Toledo, inklusive Museum of El Greco, om den spanska konstnären levde.

Madrid-Barajas flygplats är Europas 4 trafikerade flygplats och är ca. 100 km norr om Toledo.