Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Marseille

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Marseille inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Marseille miniguide

Marseille

Biluthyrning Marseille

Marseille – med 852.395 invånare (2007) – är Frankrikes näst största stad.Med hela huvudstadsregionen, fördubblades befolkningen nästan (cirka 1,6 miljoner). Staden ligger söder om landet, där floden Rhône rinner ut i Medelhavet, och administrativt centrum i ministeriet för Bouches-du-Rhône och Provence-Alpes-Côte d’Azur.Marseille grundades av grekerna, som redan omkring 600 f.Kr.Kr. – Och därmed har en mycket lång historia.

Den mest kända attraktion i Marseille, är stadens landmärke: basilikan Notre Dame de la Garde, som ligger på en kulle nära hamnen. Det finns ingen gammal kyrka (byggd på 1880-talet), men det är monumentala – och har även en 11 meter hög förgylld staty av jungfru Maria med Jesusbarnet i toppen.

En stad som Marseille har naturligtvis också en mängd olika attraktioner att erbjuda. Bland de mest populära är Abbaye Saint-Victor (Frankrikes äldsta kyrka, som inleddes i 400-nummer), Musée des Dock Romains (resterna av en lagerbyggnad i hamnen från romartiden) och den traditionella fiskmarknaden i Vieux Port (Gamla hamnen).

Annars många turister vill också göra en utflykt till den lilla ön Om, som ligger strax utanför staden. Det är i själva verket den berömda fästningen Château d’If, känd bland annat från berättelsen ”Greven av Monte Christo”.

Den internationella flygplatsen i Marseille heter Aéroport Marseille Provence , och det är 27 km nordväst om staden

 

Svenska