Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Saint Tropez

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Saint Tropez inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Saint Tropez miniguide

Hyrbil Saint Tropez
Biluthyrning Saint Tropez

Saint-Tropez är en stad i södra Frankrike, på franska rivieran.Saint-Tropez ligger 75 kilometer sydväst om filmen staden Cannes, Provence-Alpes-Côtes-d’Azur. Staden ligger i departementet Var. Vi lever 5.800 invånare.

Saint-Tropez är känd för sina vackra stränder och en hamn för fritidsbåtar. Här kommer den berömda filmstjärnor varje år.   Staden är värd för festivalen Fête de la BRAVAD i maj. Denna tradition går tillbaka till 1500-talet och innebär hälsning, provensalska sång och dans. Bland stadens stränder är Plage des Grani, Plage des Cannebiers och Plage de la Moutte värt att uppleva, förutom stränderna i Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez har en stor konstsamling på Musée de l’Annonciade, där besökare kan se verk av Matisse, bland annat I Sjöfartsmuseet det finns goda bevis 2 Världskriget. I oktober höll ras varje år, och det finns en marknad på Place aux Herbes.

Närmaste flygplats är Toulon-Hyeres, 45 miles söder om Saint-Tropez.