Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Cannes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cannes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cannes miniguide

Cannes

Biluthyrning Cannes

Cannes är beläget i södra Frankrike på ”Franska rivieran” – i regionen Provence-Alpes-Côte-d’Azur.Staden hör till ministeriet för Alpes-Maritimes, med cirka 70.000 invånare.

Cannes är en året-runt-destination för turister och har ett behagligt medelhavsklimat med milda vintrar och heta somrar. Staden är känd för sina vackra stränder, lyxhotell, strandpromenaden ”La Croisette”, bra shopping och ett pulserande nattliv.

Cannes Film Festival är en världsberömd årligt evenemang som har arrangerert här sedan 1946, och det är viktigt för både staden och filmindustrin. (Film Festival hölls 12 mars-23 maj, 2010). Dessutom har staden en PR-film festival och en tv-festival, samt en mängd olika musik-och kulturevenemang.

Gamla stan i Cannes ligger på en kulle i centrum, där du kan hitta sådana det gamla slottet och klostret ”La Castra.” En del av komplexet är tornet ”Tour de Castres, där den översta har en fantastisk utsikt över staden och hamnen. Det finns också flera museer, bland annat ett arkeologiskt museum och ett etnografiskt museum.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport de Cannes-Mandelieu, belägen ett par kilometer utanför centrum. Alternativt kan en resa till den internationella flygplatsen i Nice – Aéroport Nice Côte-d’Azur ” , som ligger ca. 40 km nordost om Cannes.

 

Svenska