Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cannes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cannes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cannes miniguide

Cannes
Biluthyrning Cannes

Cannes är beläget i södra Frankrike på ”Franska rivieran” – i regionen Provence-Alpes-Côte-d’Azur.Staden hör till ministeriet för Alpes-Maritimes, med cirka 70.000 invånare.

Cannes är en året-runt-destination för turister och har ett behagligt medelhavsklimat med milda vintrar och heta somrar. Staden är känd för sina vackra stränder, lyxhotell, strandpromenaden ”La Croisette”, bra shopping och ett pulserande nattliv.

Cannes Film Festival är en världsberömd årligt evenemang som har arrangerert här sedan 1946, och det är viktigt för både staden och filmindustrin. (Film Festival hölls 12 mars-23 maj, 2010). Dessutom har staden en PR-film festival och en tv-festival, samt en mängd olika musik-och kulturevenemang.

Gamla stan i Cannes ligger på en kulle i centrum, där du kan hitta sådana det gamla slottet och klostret ”La Castra.” En del av komplexet är tornet ”Tour de Castres, där den översta har en fantastisk utsikt över staden och hamnen. Det finns också flera museer, bland annat ett arkeologiskt museum och ett etnografiskt museum.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport de Cannes-Mandelieu, belägen ett par kilometer utanför centrum. Alternativt kan en resa till den internationella flygplatsen i Nice – Aéroport Nice Côte-d’Azur ”, som ligger ca. 40 km nordost om Cannes.