Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Nice Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nice Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nice Flygplats miniguide

Nice Flygplats

Biluthyrning Nice Flygplats

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) ligger 7 km från centrum av Nice .Bussar är ett bekvämt sätt att resa mellan flygplatsen och Nice den. Det finns också en järnvägsstation nära terminalen 1 med goda förbindelser till många platser i området längs Côte d’Azur. De företag som erbjuder biluthyrning är Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt Citér Libertans.

Under 2009 passagerare besökte 9.830.987 Nice Côte d’Azur, flygplats, och det är den 3: e största flygplatsen i Frankrike .Flygplatsen har två terminaler, en gratis pendelbuss som kör mellan terminalerna. Internationella jet-setters använder ofta flygplatsen för att resa till lyxiga semesterorter i området, men också många lågprisbolag som flyger här.

Flygplatsen har ett mycket bra utbud av affärer och matställen. Inte minst finns det många exklusiva butiker som erbjuder mest i franska mode och gourmet. Prisnivån är inte särskilt låg, utan snarare till Nice Côte d’Azur, flygplats att erbjuda gratis internet. Det finns ett businesscenter och gratis buss som går till fyra olika hotell i närheten.

 

Svenska