Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nice Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nice Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nice Flygplats miniguide

Nice Flygplats
Biluthyrning Nice Flygplats

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) ligger 7 km från centrum av Nice. Bussar är ett bekvämt sätt att resa mellan flygplatsen och Nice den. Det finns också en järnvägsstation nära terminalen 1 med goda förbindelser till många platser i området längs Côte d’Azur. De företag som erbjuder biluthyrning är Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt Citér Libertans.

Under 2009 passagerare besökte 9.830.987 Nice Côte d’Azur, flygplats, och det är den 3: e största flygplatsen i Frankrike. Flygplatsen har två terminaler, en gratis pendelbuss som kör mellan terminalerna. Internationella jet-setters använder ofta flygplatsen för att resa till lyxiga semesterorter i området, men också många lågprisbolag som flyger här.

Flygplatsen har ett mycket bra utbud av affärer och matställen. Inte minst finns det många exklusiva butiker som erbjuder mest i franska mode och gourmet. Prisnivån är inte särskilt låg, utan snarare till Nice Côte d’Azur, flygplats att erbjuda gratis internet. Det finns ett businesscenter och gratis buss som går till fyra olika hotell i närheten.