Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Colmar

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Colmar inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Colmar miniguide

Hyrbil Colmar
Biluthyrning Colmar

Colmar är en stad i östra Frankrike, i Alsace.Colmar kapitalet i Haut-Rhin avdelning, ligger 15 kilometer väster om Rhen. Ca. 67.000 invånare bor i Colmar.

Colmar grundades på 800-numret. I 1226 staden fick status som Imperial i den tysk-romerska riket. När staden var en del av Tyskland som kallas staden Kolmar. Den trädde i franska händer 1697, men var tyska 1871 och franska sedan 1945. Colmar har många välbevarade byggnader från medeltiden och renässansen. Här är den berömda is Heim altare från 1500-talet av Matthias Grünewald, som anses vara ett mästerverk av skulptur genre. Staden har flera äldre byggnader, St Martin’s Church från 1200-talet dominikanerkloster Unterlinden från samma period. Här är Unter Linden Museum idag. Staden har också etnografiska, leksaksmuseum och Bartholdi Museum, designer av Frihetsgudinnan i New York. Det finns också museet för samtidskonst Espace Andre Malraux.

Den närmaste flygplatsen är Basel och Strasbourg, båda ca. 57 km från Colmar.