Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Limoges

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Limoges inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Limoges miniguide

Hyrbil Limoges
Biluthyrning Limoges

Limoges är en stad i regionen Limousin i floden Vienne. Limoges är huvudstad i Haute-Vienne. Ca. 133.000 invånare bor i staden, medan förorts befolkning på 174.000 här.

Limoges grundades som Augustorium ca. 10 år e. Kr. av romarna. Staden har ruiner från romartiden. Teater Amphitheatre var en av antikens största i sitt slag i Gallien.Limoges har också flera vackra medeltida byggnader såsom Saint-Michel-des-Lions, kyrka från 1400-talet, Saint-Etienne-katedralen 1273. I det senare, som blev klar år 1888 är det åttkantiga klocktornet, en vision. Bishop’s Palace i barock från 1700-talet fungerar idag som museum. Limoges är känd för att ha en av Frankrikes ledande porslin industrier. Inte överraskande, både keramik och keramik skola skolan här. Limoges är också känd för sina emaljeindustri och emaljemalerier från 1500-talet.Bland attraktionerna är kryptan i St Martial, med flera gravplatser.

Den närmaste flygplatsen är Limoges-Bellegarde, åtta miles utanför Limoges.