Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vannes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vannes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vannes miniguide

Hyrbil Vannes
Biluthyrning Vannes

Vannes är en stad i nordvästra Frankrike, i Bretagne.Vannes ligger 75 miles norr om St Nazaire vid Golfe de Morbihan. Staden är huvudstad i departementet Morbihan.Det finns ca. 54.000 invånare i hamnstaden.

Vannes grundades för mer än 2000 år sedan av romarna. Bland stadens sevärdheter inkluderar katedralen St.Pierre. Vannes har en väl bevarad innerstad omgiven av murar från medeltiden. Herr är ett stort torn och en före detta slott, Chateau de l’Hermine, som omvandlades till slottet på 1700-talet. Chateau Gaillard byggdes på 1500-talet och är ett bra exempel på medeltida arkitektur, konst.   Det håller idag stadens arkeologiska museum. Staden har också ett konstmuseum, Musée de la Cohue.Den är reserverad för samtida konst och har både permanenta och andra utställningar.

Den närmaste flygplatsen är den internationella flygplatsen i Nantes och Lorient – Lann Bihoue respektive ca. 115 och 53 miles från Vannes.