Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Valence

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Valence inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Valence miniguide

Hyrbil Valence
Biluthyrning Valence

Valence är en stad i södra Frankrike, 100 miles söder om Lyon.Valence är huvudstad i departementet Drôme i regionen Rhône-Alpes. Det finns ca. 65.000 invånare i staden, 130.000 med förorterna.

Valence grundades år 121, och blev biskop i 300-talet. På 1100-talet var staden huvudstad   Hertigdöme Valentinois.Valence är en viktig handelsstad i Rhônedalen, som är rik på frukt och grönsaker. Staden är känd för pärla produktion. Det finns en romansk katedral, Cathedrale St Apollinaire från 1095 Kyrkan är ett monument av Pius VI, som dog i Valence 1799. I katedralen biblioteket är den romerska antikviteter, samt ett bildgalleri. Besökare kan också ta en promenad i den lokala parken, Parc Jouvet, eller ta en kanal. Bland stadens kulinariska specialiteter inkluderar Le Suisse, en 200-årig recept för ett bröd med apelsinmarmelad. Staden har också flera olika typer av choklad.

Valence Chabeuil flygplats är sex miles från Valence, och flygplatsen Lyon Saint-Exupéry 89 km.