Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Louviers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Louviers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Louviers miniguide

Hyrbil Louviers
Biluthyrning Louviers

Louviers är en stad i norra Frankrike, 30 kilometer söder om Rouen och 100 kilometer norr om Paris. Louviers ligger i Eure Institutionen för Haute-Normandie. Ca.18.000 invånare bor i staden.

Staden är känd för sitt museum Musée des Décor de Théâtre, d’Opéra et de bio. Detta är också Notre Dame kyrkan, som har delar från 1300-talet. Det finns också ett museum som grundades 1872. Staden har också sevärdheter som Bigards Hus med konst aktiviteter som målning, en jakobinerkloster, Le Cloître des Penitents, som byggdes på 1700-talet. Klostret har varit en pojkskola, fängelse och hus idag stadens musikskola. Louviers har också en park, Le Jardin allmänheten, som invigdes 1927, och som är uppkallad efter politikern Aristide Briand. Staden har flera marknader, där sådana Kläderna säljs.

Den närmaste flygplatsen är Rouen Vallée de Seine, ca. 19 kilometer från Louviers. Paris Charles de Gaulle kan även nås med tåg.