Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montpellier Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montpellier Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montpellier Flygplats miniguide

Montpellier Flygplats
Biluthyrning Montpellier Flygplats

Montpellier – Méditerranée flygplats (MPL) ligger 7 km sydost om Montpellier.
Det finns en buss som går mellan flygplatsen och Montpellier, men det är inte ofta så att bilen är ett bra alternativ. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt erbjuder Citér bil.

Under 2005 besökte över 1,3 miljoner passagerare Montpellier – Méditerranée flygplats. Den trafikeras av Air France, men framför allt av lågprisflygbolag som Ryanair och easyJet. De flesta destinationer inom Frankrike, med cirka 14 dagliga avgångar till Paris.Det finns internationella rutter till LondonMadridFrankfurt ochAmsterdam.

Trots att flygplatsen är liten, den har en bra utbud av affärer. Det finns bland annat en specialaffär för franska viner. Flygplatsen har två caféer / barer och en gourmetrestaurang. Montpellier – Méditerranée flygplats är även utrustad med trådlöst internet, ATM, ett businesscenter och ett hotell vid infarten till flygplatsen.