Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Frankfurt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Frankfurt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Frankfurt miniguide

Hyrbil Frankfurt

Biluthyrning Frankfurt

Frankfurt ligger i den centrala tyska delstaten Hessen – och med sina 670.000 invånare (1,8 miljoner i storstadsområdet), Tyskland 5 största stad.Det kallas ofta Frankfurt am Main för att undvika förväxling med den mycket mindre staden Frankfurt an der Oder, som ligger vid den östra gränsen till Polen .Som namnet säger, kör Main genom staden.

Stora delar av Frankfurts centrala delar förstördes under 2. Världskriget – inklusive stadens historiska centrum. Så det är lite för gammal arkitektur kvar i staden. Det verkar främst som en livlig, modern storstad – och det är också en av EU: s viktigaste finansiella centra.

Bland de mest kända monument av stadens Alte Oper, Frankfurt gamla operahus, som före den 2 Världskriget var en av Tysklands mest prestigefyllda. Efter kriget har det byggts om till en konsertsal – medan opera sedan 1951 har bott i en ny byggnad (Neue Oper). Annars Frankfurt nästan 20 olika museer – inklusive en arkitektonisk museum, ett filmmuseum, flera konstmuseer och ett museum för judisk kultur och historia.

Det skall även noteras att Frankfurt är en av Tysklands mest trafikerade shoppingområden.

Frankfurt am Main International Airport är Tysklands största och Europas tredje största flygplats.Det ligger 12 km söder om Frankfurt centrum

.

Boka en hyrbil i centrala Frankfurt eller flygplatsen i Frankfurt. Vi erbjuder hyrbilar för de flesta ändamål och budgeten om det är liten ekonomi bilar eller större fordon såsom Ford kombi eller Toyota minibuss. Biluthyrning i Frankfurt innefattar försäkringar och obegränsad körsträcka när du bokar via Hyrbilguiden.se.

 

Svenska