Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Frankfurt Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Frankfurt Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Frankfurt Flygplats miniguide

Hyrbil Frankfurt Flygplats
Biluthyrning Frankfurt Flygplats

Frankfurts flygplats (FRA) är belägen 12 km sydväst om centrum av Frankfurt i Tyskland. Det finns goda buss-och tågförbindelser mellan Frankfurt och flygplatsen. Bilen företag både på terminal 1 och 2, dessa är National Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollar, Trifty, Näringsliv och Europcar.

Ca 52 miljoner passagerare besökte Frankfurt Airport under 2006 vilket gör den största i Tyskland och 3. största i Europa. Det är den mest trafikerade flygplatsen i Europa när det gäller godstrafik. Från Frankfurt, en resa direkt till de flesta destinationer i världen. Det är den främsta knutpunkten för Air Indien, Condor Flugdienst och Lufthansa. En ny terminal stod färdig 2007.

Frankfurt flygplats har ett omfattande utbud av restauranger och barer och alla de 130 olika affärer där vissa av dem ligger i ett köpcentrum som öppnade i juli 2009.Bland de anläggningar banker, trådlöst internet, affärscenter, VIP-lounge, lekplatser, apotek och sjukvård. Sheraton Hotel är kopplad till terminal 1, och det finns ett 20-tal hotell i närheten som löper matarbussar för.