Hyrbil Tyskland

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Tyskland

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tyskland inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tyskland miniguide

Tyskland

Biluthyrning Tyskland

Tyskland ligger norr om Centraleuropa och är – med sina 82.500 tusen invånare – Europas näst folkrikaste land (efter Ryssland ).Som en följd av 2 Världskriget att landet var i 1949 uppdelad i två delar: Västtyskland och Östtyskland. De två delarna var dock samlades igen i 1990. Samtidigt väggen, som sedan 1961 delade upp den gamla huvudstad Berlin i två, trasiga.De områden där muren stod, inklusive vid Brandenburger Tor, är idag en av Tysklands främsta turistattraktioner.

Tyskland har en gemensam gräns med Danmark , Nederländerna , Belgien , Luxemburg , Frankrike, Österrike , Tjeckien och Polen .Både öster och väster om den danska gränsen, landets kustlinje – i öster till Östersjön och västerut mot Nordsjön.

Landskapet i den norra delen av Tyskland är relativt platt, men längre söderut man kommer desto mer tålig den är – och i områden som gränsar till Schweiz ochÖsterrike är Alperna av Tysklands högsta berg, Zugspitze (2962 m).Annars präglar landskapet är de stora floder (Rhen, Donau, Mosel, Elbe och andra).

 

Tyskland ligger i den tempererade klimatzonen. I norr, typiskt kustklimat, medan resten av landet har ett kontinentalt klimat med varma somrar och relativt kalla vintrar.

De största städerna är huvudstaden Berlin (3,3 miljoner invånare) och Hamburg (1,7 miljoner invånare).Bland landets övriga större städer, dessa inkluderar: MünchenKöln , Frankfurt och Düsseldorf .

Den mest trafikerade flygplatsen är Flughafen Frankfurt am Main (som också är Europas näst mest trafikerade).Följ sedan Flughafen Franz Josef Strauss i München.Det finns också stora internationella flygplatser i Hamburg och Düsseldorf .Kapitalet i Berlins viktigaste flygplats är Flughafen Tegel. En ny större flygplats (Berlin-Brandenburg) är under uppbyggnad och kommer att ersätta Tegel och andra flygplatser i Berlin (Schönefeld och Tempelhof).

Prova sökmotorn över och blir förvånad över de låga priserna du hittar på en bil i Tyskland. När du hyr en bil genom Hyrbilguiden.se du garanterad ett lågt pris, eftersom vi jämför olika leverantörer för biluthyrning på en gång. Några av de företag vi jämför omfatta Avis, Alamo, Budget, Hertz, National och Europcar.

Svenska