Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Oberhausen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oberhausen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oberhausen miniguide

Hyrbil Oberhausen

Biluthyrning Oberhausen

Oberhausen, som har cirka 220.000 invånare (2008), beläget vid floden Emscher helt i västra Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Det var officiellt 1862, och har ett centralt läge i Tysklands största industriområde – Ruhrområdet.

Oberhausen omfatta känd för sina många museer – särskilt inom området industriell kultur. Den mest kända är Gasometer Oberhausen – ett tekniskt och astronomiska är inrymt i en före detta bensintanken.

Staden fick sitt namn från Schloss Oberhausen, som anges i början av 1800-talet på ruinerna av en tidigare medeltida slott. Slottet har sedan 1947 bygga ett spännande konstgalleri, som alltmer har utvidgats. Under 1998 öppnades på nytt efter att det fått en spektakulär förlängning av glas – och det är nu känd som Ludwig Galerie

Annars kommer många ansluta till Oberhausen, Tyskland största shoppinggalleria – Centro – som öppnades 1996 i en före detta stål fabrik. Handla hela området är 70.000 m2.

Det finns två internationella flygplatser i Oberhausen område: Düsseldorfs flygplats (22 km söder om staden) och Köln / Bonn Airport (46 km längre söderut).

 

Svenska