Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oberhausen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oberhausen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oberhausen miniguide

Hyrbil Oberhausen
Biluthyrning Oberhausen

Oberhausen, som har cirka 220.000 invånare (2008), beläget vid floden Emscher helt i västra Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Det var officiellt 1862, och har ett centralt läge i Tysklands största industriområde – Ruhrområdet.

Oberhausen omfatta känd för sina många museer – särskilt inom området industriell kultur. Den mest kända är Gasometer Oberhausen – ett tekniskt och astronomiska är inrymt i en före detta bensintanken.

Staden fick sitt namn från Schloss Oberhausen, som anges i början av 1800-talet på ruinerna av en tidigare medeltida slott. Slottet har sedan 1947 bygga ett spännande konstgalleri, som alltmer har utvidgats. Under 1998 öppnades på nytt efter att det fått en spektakulär förlängning av glas – och det är nu känd som Ludwig Galerie

Annars kommer många ansluta till Oberhausen, Tyskland största shoppinggalleria – Centro – som öppnades 1996 i en före detta stål fabrik. Handla hela området är 70.000 m2.

Det finns två internationella flygplatser i Oberhausen område: Düsseldorfs flygplats (22 km söder om staden) och Köln / Bonn Airport (46 km längre söderut).