Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Køln Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Køln Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Køln Flygplats miniguide

Hyrbil Køln Flygplats
Biluthyrning Køln Flygplats

Köln Bonn Airport ligger 15 km sydost om Köln och 16 km nordost om Bonn. Både tåg och bussar är bra fordon att få mellan flygplatsen och städer. Bilen uthyrningsföretag Alamo, Avis Budget, Europcar, är Hertz och Sixt som ligger i terminal 1 i ankomst-området D.

10.470.000 passagerare besökte flygplatsen under 2006. Det är den främsta knutpunkten för Germanwings och TUIfly. På grund av skapandet av många lågprisflygbolag ökade antalet passagerare med 40 procent från 2002 till 2003. Från flygplatsen finns det reguljärflyg till cirka 32 olika destinationer i Europa, Afrika och Mellanöstern samt charterflyg. Flygplatsen har två terminaler, vilket är en buss mellan.

Urvalet av affärer, restauranger, kaféer och barer är bra på Köln Bonn Airport. Andra faciliteter inkluderar ATM, frisör, post, resebyrå, apotek, första hjälpen och konferenscenter. Det är ett hotell på flygplatsen, det är Holiday Inn Köln-Bonn Airport.