Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bonn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bonn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bonn miniguide

Hyrbil Bonn
Biluthyrning Bonn

Bonn är beläget i den västra delen av Tyskland – ca. 24 km söder om Köln, och hör till delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har 315.000 invånare (2007), och är belägen vid floden Rhen.

Bonn är säte för flera ministerier och FN-organ, och har även sitt eget universitet – som grundades 1777.Staden är också ett viktigt kommersiellt och kulturellt centrum för regionen.

Kompositören Ludwig van Beethoven (1770-1827) föddes i Bonn, och en stor turistattraktion i staden är hans hemstad Bonn Gasse 18-26, som nu är ett museum.

Andra attraktioner i staden inkluderar Konst och Exhibition Hall med fina konstutställningar, torget i centrum av stadshuset från 1700-talet, Konserthuset Beethoven Halle, fästning Godesburg, Doppelkirche – kyrka byggdes 1151, Egyptian Museum och slottet Poppelsdorf.

Bonn har också flera teatrar, en vacker botanisk trädgård, bra shopping tillfälle med både små butiker och köpcenter och ett varierat nattliv.

Den närmaste flygplatsen är Köln-Bonn Airport, som ligger 20 km norr om Bonn.