Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Køln

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Køln inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Køln miniguide

Hyrbil Køln
Biluthyrning Køln

Köln är beläget i den västra delen av Tyskland, vid floden Rhen och är den största staden i delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har ca 1 miljon invånare (2008) – och man beräknar förorterna, ökar befolkningen till 1,8 miljoner.

Köln har en av Tysklands viktigaste inlandshamnar, och är också den ekonomiska, kulturella och historiska centrum i Rhenlandet.

En av de mest besökta turistattraktionerna i staden – Cologne Cathedral – som påbörjades 1248 och avslutades 1880. Kölnerdomen är den största gotiska kyrkan i norra Europa, och är 157 meter hög. Byggnaden är upptagna på UNESCO: s världsarvslista.

Köln har 30 museer, inklusive Den romersk-germanska museet med dess arkeologiska arv, som visar stadens roll som en viktig marknad stad i det romerska imperiet.

Andra berömda museer och sevärdheter i Köln är den 148 meter höga skyskrapan ”KölnTurm, Gross St Martin’s Church från 1200-talet, Stadshuset från 1569 i renässansstil, Museum Ludwig (konstmuseum med utställning av samtida konst och popkonst), Historiska museet, Fotografering Museum, Stadsmuseet – och Wallraf-Richartz Museum, ett museum med utställningar av målningar, skulpturer och grafik från medeltid till idag.

Stadens internationella flygplats – Köln / Bonn Airport – flygplatsen ligger 16 km sydost om centrum.