Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Køln

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Køln inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Køln miniguide

Hyrbil Køln

Biluthyrning Køln

Köln är beläget i den västra delen av Tyskland , vid floden Rhen och är den största staden i delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har ca 1 miljon invånare (2008) – och man beräknar förorterna, ökar befolkningen till 1,8 miljoner.

Köln har en av Tysklands viktigaste inlandshamnar, och är också den ekonomiska, kulturella och historiska centrum i Rhenlandet.

En av de mest besökta turistattraktionerna i staden – Cologne Cathedral – som påbörjades 1248 och avslutades 1880. Kölnerdomen är den största gotiska kyrkan i norra Europa, och är 157 meter hög. Byggnaden är upptagna på UNESCO: s världsarvslista.

Köln har 30 museer, inklusive Den romersk-germanska museet med dess arkeologiska arv, som visar stadens roll som en viktig marknad stad i det romerska imperiet.

Andra berömda museer och sevärdheter i Köln är den 148 meter höga skyskrapan ”KölnTurm, Gross St Martin’s Church från 1200-talet, Stadshuset från 1569 i renässansstil, Museum Ludwig (konstmuseum med utställning av samtida konst och popkonst), Historiska museet, Fotografering Museum, Stadsmuseet – och Wallraf-Richartz Museum, ett museum med utställningar av målningar, skulpturer och grafik från medeltid till idag.

Stadens internationella flygplats – Köln / Bonn Airport – flygplatsen ligger 16 km sydost om centrum.

 

Svenska