Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Koblenz

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Koblenz inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Koblenz miniguide

Hyrbil Koblenz
Biluthyrning Koblenz

Koblenz ligger i den västra delen av Tyskland – tillsammans med kursen av floderna Rhen och Mosel – och hör till delstaten Rheinland-Pfalz.Koblenz har 106.300 invånare (2008), och är en av landets äldsta städer.

Koblenz är en viktig handels-och transport hub, och har även sitt eget universitet. Delar av staden upptagna på UNESCO: s världsarvslista, bland annat   ”Altstadt” – den gamla staden – med dess historiska byggnader.Många turister besöker också den antika stadens charmiga restauranger, pubar och affärer. En av de mest populära turistattraktioner i gamla staden är Basilica of St Castor, som är den äldsta kyrkan i staden, med tanken tillbaka till 800-talet. Den nuvarande byggnaden är från 1100-talet. Även Florin kyrka 1100-talet och Jungfru Maria kyrka från 1200-talet är värda ett besök.

Fästningen ”Ehrenbreitstein” från medeltiden är en annan attraktion. Detta är den största militära fästning ligger på en kulle 118 meter över floden Rhen. Du kan också besöka ”Landesmuseum Koblenz” – en historisk museum.

Den närmaste flygplatsen är Köln / Bonn Airport, som ligger 106 km norr om Koblenz.